E oficial: Ivan Cervantes paraseste Gas Gas la finalul Campionatului Mondial de Enduro

by Mos Paul 0

Zvonurile circula prin paddock-ul, fiecare incercand sa afle ce echipa vor alege pilotii de top pentru sezonul 2013 din Campionatul Mondial de Enduro. Un lucru este confirmat, Ivan Cervantes va parasi echipa Gas Gas, cautand o noua echipa.

Pilotul spaniol a confirmat pentru Enduro21, in timpul unui interviu ca “Acestea vor fi ultimele saptamani petrecute alaturi de Gas Gas. Voi continua sa alerg pana la sfarsitul campionatului, apoi sper sa onchei un nou contract cu o alta echipa,” spune Cervantes.

Nu incercam sa comentam faptul ca Ivan Cervantes se va putea intoarce la fosta sa echipa, KTM sau va alege Honda. Un singur lucru este sigur, el este concetrat sa obtina rezultate cat mai bune in acest final de sezon, indiferent de ce-i rezerva viitorul.

Sunt putin dezamagit de cum mi-a mers sezonul curent. Am avut probleme mecanice si cazaturi si nu asa mi-am imaginat anul 2012. Inca ma sunt doua etape din campionat, iar clasamentul este unul strans. Voi fi pregatit 100% pentru etapele din Finlanda si Franta.Lets Ride Graphics - Custom Decals