Dementor KTM Motocrocss Cup: Noul circuit de lângă autostrada A1 a fost construit cu utilaje agricole Case IH

by Mos Paul 0

Titan Machinery sprijină motocrosul românesc. Noul circuit de lângă autostrada A1 a fost construit cu utilaje agricole Case IH

În imediata apropiere a Bucureştiului, lângă Autostrada A1, se află un circuit de motocross care îşi aşteaptă prima sa cursă, etapa cu numărul patru a Dementor KTM Motocross Cup, programată pentru 25 august. Iubitorii acestui sport ştiu deja că circuitul a fost pus la punct în toamna anului trecut în doar două zile, sub coorodonarea campionul Adrian Răduţă (Top Cross TCS), însă e mai puţin cunoscut faptul că s-a lucrat cu utilaje folosite în agricultură.

Este vorba despre excavatoare şi tractoare, nu e ceva ieşit din comun maşinile noastre să ducă la bun sfârşit şi această sarcină”, spune Erich Urban managing director Titan Machinery Romania, compania care vinde utilajele Case IH. „Aceste utilaje sunt folosite în mod uzual la întreţinerea circuitului de la Ciolpani şi am fost încântaţi să le punem la dispoziţie pentru pregătirea unui circuit aflat în apropierea sediului firmei noastre. Ne place să lucrăm cu oameni pasionaţi de ceea ce fac”, completează austriacul care în timpul liber practică şi el motociclismul off-road.

Dorim să sprijinim motor sportul românesc. Practicanţii săi sunt oameni talentaţi, care merită atenţia publicului, iar compania Titan Machinery a fost încântată să participe la pregătirea unui loc în care se poate practica în bune condiţii motocrosul, în apropierea Bucureştiului. În ultimii ani, motocrosul şi enduro au luat avânt în România şi sperăm să atragă cât mai mulţi tineri care pot evolua în plan personal, practicând un sport complex şi solicitant din punct de vedere fizic şi mental”, este de părere Erich Urban, care va fi prezent şi el la etapa de pe 25 august.
Lets Ride Graphics - Custom Decals