Aradul deschide Campionatul National Individual de Supermoto si Viteza pe Motodrom, 26-27 APRILIE

by Mos Paul 0

CNI Supermoto si CNI Viteza pe Motodrom destinat juniorilor mici de la clasele 50cc, 65cc si 85 SM precum si Juniori II si Juniori III de la Viteza, dar si SM OPEN si S3 si SM Hobby isi aduna pilotii la Arad, Sambata si Duminica – 26-27 Aprilie 2014 pe circuitul Vik Power Arad.

UEM Supermoto 2013 ARAD, CNI Supermoto Arad RD1

 

Un sport foarte spectaculos, ce imbina sectiunile de asfalt, foarte rapide si bine virajate, cu sectiuni de off-road, deseori intalnite pe circuitele de motocross – cam asa ar suna pe scurt definitia Supermoto-ului. Disciplina Supermoto a fost la inceputui o disciplina practicata de cei mai buni piloti, un fel de “All-Star Game din NBA” in care motociclistii proveneau din trei discipline diferite, iar pentru a lupta de la egal la egal, au conceput un circuit bazate pe 50-75% asfalt, restul fiind parte de off-road.

CNI Supermoto Arad, Etapa III Start SOpen

Lasand la o parte istoria Supermoto-ului, revenim la cursa din week-end-ul urmator, 26-27 Aprilie de pe Circuitul VIK Power Arad unde ii vom putea vedea in actiune pe Campionul National en-titre, Sorin “Ariciu” Traistaru si pe cel care vine puternic din spate, tanarul Vlad Neaga.

Sustinuti de Ministerul Tineretului si Sportului, pe circuit vor intra “cei mici”, adica juniorii claselor SM50cc, SM56cc si SM85cc precum si Juniori II si Juniori III de la Viteza.

SUPERMOTO_PLEVEN_2013_ROMANIA_0170

Va asteptam intr-un numar cat mai mare pentru a va face o idee cu ce o sa va intampinam in luna Mai cand Arad-ul va gazdui pentru a doua oara o etapa de Campionat Mondial de Supermoto. Spectacolul de Sambata si Duminica, 26-27 Aprilie, incepandu cu orele 10:00 va fi cu siguranta garantat si de noua sectiune de off-road omologata de Federatia Internationala de Motociclism, o sectiune cu adevarat spectaculoasa, cu sarituri si viraje pe placul publicului. Ne straduim sa tinem acest sport in viata si acest lucru nu il putem face decat prin prezenta cat mai numeroasa a spectatorilor. Asadar, va invitam la sfarsit de spatamana pe circuitul VIK Power Arad, intrarea este GRATUITA,” declara pe final Sorin Traistaru.

Afis Supermoto Etapa I Arad CNI SM 2014

 


Lets Ride Graphics - Custom Decals