Adrian Raduta semneaza un contract pe 5 ani cu Yamaha Romania

by Mos Paul 0

Adrian Raduta culege roadele muncii sale de pe parcursul sezonului 2014, incheiata cu cucerirea celui de-al treilea sau titlu de campion est european de motocross. Liderul echipei Top Cross TCS stie exact care va fi motocicleta cu care va alerga la curse si chiar mai mult, stie asta pentru urmatorii cinci ani! Adrian Raduta a semnat de curand un contract de sponsorizare cu Motodynamics SRL, reprezentant oficial al Yamaha Motor Company in Romania, prin intermediul Dual Motors, dealerul Yamaha numarul unu in tara noastra.

yamaha yz450f 2015

De acest pachet de sponsorizare se vor bucura nu doar Adrian Raduta ci si sportivii echipei Top Cross TCS, cu totii urmand a primi sprijin direct de la departamentul specializat in curse al Yamaha, este vorba despre Yamaha Rinaldi Research & Development, aceeasi structura care sustine din punct de vedere tehnic pilotii Yamaha care concureaza in campionatele mondiale si europene.

Mai multe detalii ne ofera Adrian Raduta: “Practic pentru mine este vorba despre o intoarcere la Yamaha, intrucat aceasta este marca de motociclete cu care am debutat in motocross. Primele mele curse de motocross le-am alergat pe un YZ85 si am continuat sa alerg pe Yamaha pana in 2008. Pot spune ca sunt incantat sa o fac din nou, dar si de faptul ca echipa Motodynamics – Yamaha Romania a inteles ca motocrosul romanesc merita sustinut. Ma bucur ca munca pe care am depus-o pentru clubul Top Cross TCS a contat, ca  infrastructura, experienta si logistica de care dispunem au avut un cuvant de spus in alegerea facuta de Yamaha Romania”.

??????????????????

Marca Yamaha a lansat o adevarata ofensiva in lumea curselor off-road, condusa de crosserele YZ450F si YZ250F, care s-au dovedit a fi extrem de competitive la nivel mondial. In 2014, Yamaha a obtinut titlul de vice-campioana mondiala la motocross, gratie belgianului Jeremy Van Horebeek, iar modelele de clasa mica, YZ85 si YZ125 sunt recunoscute drept motociclete “scoala” pentru viitorii campioni.
Lets Ride Graphics - Custom Decals